Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S. Ghiță anunță că ia în calcul acționarea în judecată a ministrului Cristian Ghinea: E o demență!

digi24.ro
sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiță anunță că ia în calcul acționarea Ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în judecată. ”E o dementa si un act de sabotaj impotriva intregii industrii IT din Romania.”, susține deputatul care susține că în toate demersurile sale ministrul nu face altceva decât să discrediteze industria IT din România.

Vezi și: Berbeceanu, ACHITAT. Călăii lui, condamnați la pușcărie cu executare/ UPDATE - Minuta instanței

”Ghinea minte iar! Informatiile raspandite în spatiul public despre firmele romanesti de IT sunt false. Omul acesta este mai prefacut si mai pervers decat Monica Macovei. O fi nepotul acesteia politic. Conceput pe plaja cu Cristina Guseth. Comisia Europeana a auditat de multe ori Romania. Inclusiv programele vizand construirea sistemelor informatice. Apoi au cerut punct de vedere si din punct de vedere al concurentei. Expertii externi chemati sa verifice au certificat ca Romania a indeplinit toate conditiile pentru a obtine banii europeni.”, susține Sebastian Ghiță care face referire la o astfel de comunicare:

Transmitem, alăturat, copia scrisorii șefului unității de audit din cadrul DG REGIO, conținând evaluarea COM privind raportul de control și opinia de audit pentru anul 2015 care vizează Programul Operațional ”Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE) 2007-13.

COM a luat notă de clarificările suplimentare transmise de autoritățile române și a mulțumit acestora pentru că au acceptat recomandările sale. Astfel procedura de evaluare a raportului anual pe 2015 se declară închisă.” se pune într-o informare invocată de Sebastian Ghiță.

Vezi și: Un ministru se PLÂNGE că este AMENINȚAT de Sebastian Ghiță

Deputatul independent e de părere că un astfel de demers și de retorică trebuie stopat și că din această perspectivă ia în calcul foarte serios acționarea în judecată a ministrului Cristian Ghinea.

”Poate ca acum acest ministru vrea sa dam banii inapoi. Acest om imi pare in stare sa faca atatea reclamatii incat sa vada ca Romania da bani inapoi la UE. E o dementa si un act de sabotaj impotriva intregii industrii IT din Romania. Saptamana viitoare va trebui sa ma consult cu avocatii pentru a stopa delirul mincinos al acestui fanfaron. Oricum nu l voi lasa sa distruga si sa batjocoreasca mii de oameni care au muncit 10 ani din viata. Omul acesta crede ca eu sunt vreun politruc incapabil si poate sa arunce cu minciuni de la inaltimea functiei de ministru. Iata ca nu e asa. Eu sunt un om informat, am documente cu care sa i demontez minciunile si imi respect munca si meseria si profesia din care provin.

Ii transmit iar !!!

Domnule Ghinea - treaba dvs este sa luati fonduri UE pt Romania. Nu sa faceti reclamatii. Ati facut destule cand faceati pe ONG istul afacerist. Acum e momentul sa aratati ce puteti. A trecut aproape un an si nu ati facut nimic.”, avertizează Sebastian Ghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.