Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să îi spună SERVICIILE ce să vadă pe camere - Mircea Badea a LUAT FOC după declarațiile procurorului din dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1

captura Antena 3
Mircea Badea

Jurnalistul Mircea Badea a luat foc după ce procurorul de caz din dosarul fraudării alegerlilor de la Sectorul 1 a refuzat să se pronunțe după apariția în spațiul public a unor imagini în care Armand apărea în sala de numărare a voturilor.

"Fac un apel catre serviciul secret sa-i spuna procurorului ce are de facut. E clar ca asteapta, ca de obicei, ordinul de zi pe unitate. Saracutul imbuibat, s-a saturat sa se uite la imagini. E decisiv sa i se spuna si ce trebuie sa vada in ele", scrie Mircea Badea pe Facebook.

Citește și: BREAKING: Prima REACȚIE a procurorului de caz după imaginile cu Clotilde Armand în sala cu voturi

Procurorul care instrumentează dosarul presupusei fraude la vot în Sectorul 1 al Capitalei, Sorin Iașinovschi, a avut o primă reacție după ce imaginile în care apare Clotilde Armand, dând indicații cu privire la procesul electoral, au apărut în spațiul public.

Sorin Iașinovschi a declarat, luni, la Antena 3, că nu se va pronunța pe acest subiect.

„În momentul în care ai trecut de această fază vezi ce ai de făcut. Dacă trebuie cercetat sau nu. Dau o ipoteză. Să admitem ipoteza că totul o să fie perfect. Păi dacă totul o să fie perfect și totul a ieșit perfect, nu are rost să audiez pe nimeni, practic, că se clasează dosarul dacă totul e ok”, a spus Sorin Iașinovschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.