Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să moară de foame! Ciprian Ciucu interzice hrănirea maidanezilor pe domeniul public al Sectorului 6

wall-street.ro
Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București, a anunțat măsurile pe care le va lua Primăria după ce o femeie atacată de câini fără stăpân a murit. Totodată, Ciucu a acuzat Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor că nu și-a îndeplinit obligațiile. Ciprian Ciucu susține că înainte de incidentul în urma căruia o femeie a murit după ce a fost mușcată de câini, în zonă a fost fotografiată o haită cu 10 câini, iar informația a fost trimisă la ASPA.

„Avem fotografii cu o haită, le vom pune la dispoziția procuraturii pentru a vedea dacă sunt aceiași câini.... ASPA a fost sesizată exact în acel loc pentru o haită de 10 câini”, a spus primarul Ciprian Ciucu. Primarul Sectorului 6 mai spune că ASPA a refuzat să facă o analiză a incidentului. „În loc să analizeze tot, așa cum am făcut noi, a ieșit repede ca să arate cu degetul către Poliția Locală”, a explicat Ciucu.

Primarul mai consideră că fenomenul câinilor fără stăpân a revenit la nivelul anilor 90 și anunță o serie de măsuri. Astfel, în Sectorul 6 ar putea crește impozitele pentru terenurile neîngrădite și va fi interzisă hrănirea animalelor fără stăpân în zonele publice. De asemenea, Primăria își propune să sterilizeze toți câinii cu stăpân din sector și să monitorizeze adăposturile ilegale și „zonele cu risc de abandon”. O femeie care alerga în zona unui lac din Sectorul 6 al Capitalei a murit sâmbătă dimineața. Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că aceasta ar fi fost mușcată de câini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.