Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să râdem cu Victor Ponta: BANCURI despre Klaus Iohannis. O dezvăluire INCENDIARĂ

ponta psd

Fostul premier Victor Ponta a avut parte de un interviu altfel la Antena 3, fiind provocat să facă glume pe seama politicienilor și evident că nu și-a uitat cei doi mari adversari politici: Klaus Iohannis și Traian Băsescu.

Ponta a spus bancuri despre Klaus Iohannis:

”De ce-l iubeau copii la școală pe Iohannis?

Până le spunea ceva treceau orele”.

De asemenea, Ponta a fost întrebat dacă l-ar primi pe Iohannis în apartamentul său să-și facă flotantul. ”Pe Iohannis nu-l invit la mine acasă că-și face imediat acte pe apartamentul meu”, a spus Ponta.

Victor Ponta recunoaște deschis că și-a plagiat lucrarea de doctorat, asta deși în timp ce era premier nega cu vehemență.

”Eu nu am copiat în școală, m-am apucat mai târziu (...) Mie nu mi se pare penibil să te prindă cu copiatul. Mi se pare penibil să te prindă Traian Băsescu. Din punctul ăsta de vedere avea dreptate: trebuia să îmi dau demisia mai devreme”.

Totodată, când i s-a pus un filmuleț cu un om care nu știa cine e președinte, Ponta a reiterat partea cu plagiatul. ”Dați-mi voie să-l plagiez pe omul ăsta. Nu e Ponta președinte, e celălalt”.

Referitor la Klaus Iohannis, Ponta a spus că și Antonescu a făcut aceeași greșeală ca și el. ”Uite, și Crin a făcut greșeala mea. S-a uitat în față și l-a luat din spate”.

Despre Traian Băsescu, Victor Ponta a spus că era o gazdă bună și de fiecare dată când mergea la Cotroceni îl servea cu whiskey. ”Era o gazdă bună, avea și simțul umorului. Odată îmi pusese un pahar de whiskey și când am plecat mă întreabă: conduci tu sau șoferul. Era interesat, omul”.

Tot despre Traian Băsescu, Ponta susține că fostul președinte i-ar fi dat un cap în gură unui bărbat în cartierul bucureștean Crângași. ”Băsescu, din câte am auzit nu a vrut să ia de la nimeni, numai unui om i-a dat un cap în gură în Crângași”.

Despre campania la Capitală: ”Dacă te uiți la ceilalți candidați, Gabi Firea chiar este o lumină”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.