Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Să se facă public numărul de testări zilnice pentru COVID-19; de ce atâta secretomanie?', cere senatorul PSD Orțan

www.ziare.com
Florin Ortan, senator PSD Bv

Senatorul PSD Florin Orţan a solicitat, joi, printr-un comunicat de presă, ca autorităţile locale competente să facă public numărul de teste pentru COVID-19 care se efectuează, pe zi, la Braşov, potrivit Agerpres.

"Dragă administraţie liberală, în condiţiile în care Braşovul este un judeţ bogat, dispunând de numeroase centre şi apărate de testare (exemplu: Spitalul Judeţean, Spitalul de Boli Infecţioase, Spitalul de Copii, Spitalul din Săcele, Spitalul din Codlea etc.), de ce nu ne raportează nimeni numărul de teste efectuate zilnic la Braşov? Oare chiar avem o proporţie mai mare de pozitivi din rândul testaţilor faţă de alte regiuni ale ţării? De ce suntem nevoiţi să asistăm la atâta secretomanie?", a afirmat medicul Florin Orţan, în comunicatul citat.

Senatorul PSD a mai afirmat că braşovenii sunt nevoiţi să suporte o serie de consecinţe pe plan economic, "inducându-se teamă" în rândul turiştilor şi al potenţialilor investitori în judeţ.

Citește și: Starea de URGENȚĂ a fost MANĂ CEREASCĂ pentru afaceriștii din comerțul cu amănuntul: afacerile au EXPLODAT în luna mai

"Vedem cum, zilnic, comentatorii politici arată cu degetul spre Braşov, inducând teamă în rândul turiştilor, în rândul celor ce vor să investească în judeţul nostru, implicaţiile fiind uriaşe. Totodată, sectorul HORECA este sufocat de controale şi de amenzi de sute de milioane", a spus, conform comunicatului citat, dr. Florin Orţan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.