Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sabalenka și Rybakina vor deschide noul sezon de tenis la Brisbane

wtatennis.com
wta

Aryna Sabalenka, numărul doi în tenisul feminin mondial, și Elena Rybakina, numărul patru, își vor deschide sezonul 2024 la turneul internațional de pregătire pentru Openul Australiei de la Brisbane, au anunțat marți organizatorii.

Fostul număr unu mondial Naomi Osaka a fost deja anunțată pentru turneul WTA 500, care revine în prima săptămână din ianuarie după o pauză de trei ani forțată inițial de pandemia COVID, conform News.ro.

Sabalenka nu este eligibilă pentru a participa la turneul mixt United Cup care are loc în aceeași săptămână la Perth și Sydney, din cauza interdicției continue impuse echipelor din Belarus și Rusia, după invazia din Ucraina.

Jucătoarea în vârstă de 25 de ani se va alătura colegei sale belaruse și dublei campioane de la Australian Open, Victoria Azarenka, în lotul de 48 de jucătoare de la Brisbane, în timp ce se pregătește pentru apărarea primului său titlu de Grand Slam la Melbourne Park.

"Australia deține un loc special în inima mea după ce am câștigat acolo primul meu Grand Slam", a declarat Sabalenka într-un comunicat de presă, citat de Reuters.

"Abia aștept să-mi fac debutul la Brisbane International și să joc în fața fanilor tenisului din Queensland".

Kazahaka de origine rusă Rybakina, campioană la Wimbledon în 2022, a pierdut în fața Sabalenkăi în finala de la Melbourne din acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.