Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sacha Baron Cohen revine în televiziune, după 10 ani, cu serialul „Who is America”

gazettereview.com
Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru personajele sale controversate, revine în televiziune după 10 ani cu serialul „Who is America”, care va putea fi vizionat pe HBO GO din 16 iulie (News.ro).

Dezvoltat pe parcursul mai multor ani, serialul Showtime de şapte episoade a câte jumătate de oră explorează o serie de tipologii din America, de la celebrităţi la persoane necunoscute, acoperind un spectru politic şi cultural larg.

Serialul va avea premiera pe HBO GO luni, 16 iulie. Un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână.

„Sacha este un geniu al comediei, care te şochează cu stilul său curajos şi creativ”, a spus David Nevins, preşedinte şi CEO al Showtime Networks. „Reuşeşte mereu să ne provoace, dar în spatele decorului elaborat se află o căutare sinceră a adevărului despre oameni, locuri şi politică. Nimeni nu ştie mai bine decât Sacha Baron Cohen să pornească discuţii”.

Premiat cu BAFTA şi Golden Globe şi nominalizat la Oscar, scenarist şi actor, Sacha Baron Cohen s-a afirmat pe scena comediei cu „Da Ali G Show”, care a primit 6 nominalizări la premiile Emmy şi a câştigat două premii BAFTA, în cel de-al patrulea an de difuzare.

Următorul lui proiect a fost „Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan”, un film în care apare alter ego-ul lui, Borat Sagdiyev, un reporter de ştiri din Kazahstan. A produs, a scris şi a jucat în filmul care a devenit rapid un fenomen mondial, iar Baron Cohen a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie şi la premiile Academiei Americane de Film pentru „cel mai bun scenariu adaptat”. El a mai jucat în „Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby”, „Alice Through the Looking Glass”, „Les Miserables”, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, „The Dictator” şi şi-a împrumutat vocea pentru filmele de animaţie din franciza „Madagascar”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.