Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sacrificiu de mamă! Cazul care a emoționat o țară întreagă. O tânără diagnosticată cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

Radu Pop
Romania TV
Azzurra Carnelos mama Italia

Sacrificiu de mamă! Cazul care a emoționat o țară întreagă. O tânără diagnosticată cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

Azzurra Carnelos, o italiancă în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2019. În urma tratamentului, tânăra reușise să iasă învingătoare în lupta cu teribila boală. Din păcate, în februarie anul acesta Azzurra a aflat că boala a recidivat. S-a întâmplat în cel mai fericit moment al vieții ei: urma să devină mamă.

Cazul Azzurrei a emoționat o întreagă Italie. Pusă să aleagă între a continua chimioterapia ca să se vindece și a opri tratamentul care i-ar fi dăunat bebelușului dacă nu cumva i-ar fi fost fatal, tânăra a ales să-i dea șansa copilului ei să vadă lumina zilei, scrie publicația Fanpage, potrivit stiridiaspora.ro.

Sacrificiu de mamă! Și-a dat viața pentru copilul ei

Împreună cu medicii, tânăra de 33 de ani a decis să întrerupă tratamentul, deși știa ce înseamnă asta pentru ea. Azzurra se căsătorise în 2023 și, la scurt timp, a aflat că este însărcinată. Era mai fericită ca niciodată, mai ales că reușise să învingă și cancerul, dar fericirea ei nu avea să țină mult. Vestea recidivei a căzut ca un trăsnet asupra ei. Nu a ezitat, însă, deloc atunci când a trebuit să aleagă între viața ei și cea a bebelușului Antonio.

După ce a născut, ea a reluat tratamentul, dar, din păcate, nu a supraviețuit. Boala revenise mai agresiv decât se manifestase prima dată. Sâmbătă, 13 aprilie, tânăra s-a stins din viață.

„Azzurra a fost o stâncă. Le-a mulțumit cu zâmbetul pe buze medicilor și întregului personal care îi administrau tratamentul analgezic până la sfârșit, cu o forță care i-a surprins pe toți„, au mărturisit mama și soțul tinerei.

Donații pentru maternitate în loc de flori la înmormântare

Familia, după cum se precizează în anunțul publicat pe rețelele de socializare de către serviciile funerare pe care le-a încredințat, a cerut celor care vor s-o conducă pe Azzurra pe ultimul drum să nu se cumpere flori, ci să doneze o mică sumă pentru Neonatologia spitalului din Treviso, în semn de recunoștință pentru grija pe care personalul medical de pe secție a acordat-o bebelușului rămas orfan.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.