Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sadio Mane a revenit pe teren, cu doar câteva zile înaintea meciului cu PSG

skysports.com
sadio mane

Internaţionalul senegalez Sadio Mane (30 ani) şi-a făcut revenirea, duminică, pe Allianz Arena, în tricoul echipei Bayern Munchen, în meciul cu Union Berlin (3-0), din etapa a 22-a a campionatului german de fotbal, la trei luni şi jumătate de la accidentarea la peroneu care l-a făcut să rateze Cupa Mondială din Qatar, şi cu zece zile înaintea meciului retur cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor, informează AFP.

Sadio Mane a intrat pe teren în locul Kingsley Coman (marcator şi pasator duminică) în min. 65, când Bayern avea deja 3-0.

Campionul Africii din 2022 şi finalist al Ligii Campionilor din 2022 cu Liverpool a efectuat în urmă cu o săptămână primul antrenament cu grupul lui Bayern pentru prima oară de la accidentarea suferită în noiembrie pe Allianz Arena în meciul cu Werder Bremen. El a declarat forfait pentru Cupa Mondială 2022 şi a fost operat pe 17 noiembrie.

Clasat pe locul 2 anul trecut în ierarhia Balonului de Aur, Mane ar putea fi pe teren la meciul cu PSG din 8 martie, în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.