Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sadio Mane pleacă la Real Madrid

www.agerpres.ro
Sergio Ramos Real Madrid

Real Madrid este interesată să-l transfere pe unul dintre cei mai buni jucători ai vicecampioanei Angliei, Liverpool. Potrivit jurnaliștilor englezi, Sadio Mane e dorit de conducerea de pe Santiago Bernabeu, care a avut deja prima discuție cu reprezentanții atacantului în vârstă de 27 de ani, potrivit Mediafax.

Site-ul metro.co.uk notează că Real Madrid vor să îi vândă pe Gareth Bale și pe James Rodriguez la finalul sezonului, iar tehnicianul Zinedine Zidane este în căutarea înlocuitorului perfect.

Citește și: Marcel Vela a EXPLODAT, în plină ședință a MAI: a CONCEDIAT pe loc un șef din Poliție

Karim Benzema este singurul fotbalist al "galacticilor" care a fost constant și care a dat randamentul așteptat, a marcat până acum 12 goluri în La Liga. În timp ce, Bale, Rodriguez, Eden Hazard, Vinicius Jr, Luka Jovic și Rodrygo nu au reușit să marcheze mai mult de două goluri.

Englezii scriu că Zidane îl vede pe Mane ca pe "răspunsul tuturor întrebărilor", iar producerile pentru a-l aduce la Madrid pe jucătorul lui Jurgen Klopp au început să prindă contur.

Publicația din Franța Le10Sport notează că a avut loc primul contact între conducerea celor de la Real Madrid și agenții lui Mane, discutând despre un eventual transfer în vara anului 2020. Mutarea nu va fi însă ușoară, Liverpool nu are în plan să îl vândă pe fotbalistul senegalez, care a marcat în acest sezon 14 goluri în 27 de meciuri, în toate competițiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.