DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Safetech Innovations se listează vineri pe piaţa AeRO - SMT a Bursei de Valori Bucureşti

www.agerpres.ro
Bursa de Valori București

Acţiunile societăţii de securitate cibernetică Safetech Innovations vor intra vineri, 29 ianuarie, la tranzacţionare pe piaţa AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al BVB, sub simbolul SAFE, notează news.ro.

”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că acţiunile societăţii de securitate cibernetică Safetech Innovations vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al BVB. Acţiunile Safetech Innovations vor fi tranzacţionate sub simbolul SAFE”, arată bursa.

Societatea va intra pe piata AeRO cu o capitalizare anticipată de 12,5 milioane lei (2,6 milioane euro). Aceasta a fost calculată pe baza preţului din cadrul plasamentului privat derulat de Safetech Innovations în octombrie 2020 şi prin care a atras 2,5 milioane lei.

SSIF TradeVille este consultantul autorizat care a asistat societatea în cadrul plasamentului privat şi, ulterior, admiterea la tranzacţionare a acţiunilor SAFE.

Debutul actiunilor Safetech la tranzacţionare va fi marcat prin deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare la sediul BVB, care va avea loc pe 29 ianuarie, începând cu ora 10:00.

Înfiinţată în 2011, Safetech Innovations este o companie dedicată securităţii informaţiei pe piaţa românească, specializată în domeniul securităţii cibernetice şi implementării soluţiilor de securitate cibernetică. Serviciile Safetech Innovations includ protecţia datelor, identificarea vulnerabilităţilor şi riscurilor, răspunsul la incidentele de securitate cibernetică şi implementarea soluţiilor şi măsurilor de securitate cibernetică.

În prima jumătate a anului 2020, Safetech Innovations a înregistrat o cifră de afaceri de 5,3 milioane lei (+60,7% faţă de semestrul 1 2019) şi un profit net de 450.246 lei (+61,5% faţă de semestrul 1 2019).

Pentru întregul an 2020, conducerea estima (în septembrie 2020) venituri de 15,6 milioane lei şi la un profit net de 2 milioane lei. Compania are 43 de angajaţi.

În 2019, Safetech Innovations a înregistrat o cifră de afaceri de 10,5 milioane lei, cu o creştere de 56,4% faţă de rezultatul din 2018 şi un profit net de 1,25 milioane lei, cu o creştere de 26,3% faţă de 2018. În 2019, compania a avut o marjă de profit net de 11,8%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.