Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şahtior Doneţk consideră că sunt 50%-50% la sută şanse ca Mudrik să plece la Arsenal în iarnă

Sahtior Donetk
Tânărul fotbalist ucrainean a atras interesul cluburilor de top din Europa după evoluţiile sale impresionante din Liga Campionilor, marcând trei goluri şi oferind două pase decisive în şase partide.

Liderul din Premier League, Arsenal, a fost menţionat ca principala destinaţie pentru jucătorul de 21 de ani, care a declarat recent că este un fan al stilului de joc al antrenorului Mikel Arteta şi că a urmărit rezultatele ''tunarilor''.

În ultima fereastră de transferuri, mai multe cluburi engleze au fost interesate de Mudrik, precum Brentford sau Everton, dar jucătorul ucrainean a rămas la clubul Şahtior.

Mudrik se va despărţi probabil de campioana Ucrainei după ce Palkin a negociat cu mai multe cluburi londoneze în această săptămână, subliniind că este posibil un transfer în ianuarie.

Întrebat dacă Mudrik va pleca în următoarea perioadă de mercato, Palkin a declarat pentru site-ul The Athletic: ''Ca să fiu sincer, nu ştiu. În acest moment suntem destul de departe de ceea ce vrem noi şi ce propun celelalte cluburi. Nu e aşa departe, dar nu este ceea ce avem noi nevoie. Avem discuţii. Un club negociază cu altul. Este un proces. Se va încheiat luna aceasta? Nu ştiu''.

''Sunt poate 50%-50% şanse în perioada de transferuri. Nu vreau să vorbesc despre cifre acum. Suntem în negocieri. Există interes din partea unor cluburi din Anglia'', a mai spus Palkin.

Întrebat dacă şi Manchester City este printre cluburile interesate, Palkin a replicat: ''În fiecare zi citesc despre un alt club din Anglia. Dacă ar fi să crezi că scriu ziarele, toate cluburile din Anglia sunt interesate. Dar, ca să fiu sincer, e drept că am fost contactat de multe cluburi. Multe dintre ele sunt implicate în acest proces''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.