Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sala Polivalentă din Cluj se va numi BT Arena timp de cinci ani; Banca Transilvania va plăti 600.000 euro

www.totalbaschet.ro
U Cluj baschet

Sala Polivalentă din Cluj, cea mai mare din România, cu o capacitate de 10.000 de locuri, va purta denumirea BT Arena. Decizia a fost aprobată, marţi, de Consiliul Local Cluj-Napoca, iar Banca Transilvania va achita suma de 600.000 de euro în următorii cinci ani.

Cea mai mare sală de sport din ţară va purta numele BT Arena în următorii cinci ani, în urma negocierilor purtate de Banca Transilvania şi Consiliul Local Cluj-Napoca, care s-au concretizat, marţi, cu o decizie. Suma pe care o va plăti banca pentru denumirea sălii este de 600.000 de euro şi va fi defalcată în următorii cinci ani. Conducerea sălii clujene anunţa încă din vara acestui an că este în căutarea unui partener pentru o denumire comercială.

În urma deciziei de marţi, sigla BT va fi amplasată în interiorul, dar şi exteriorul sălii, precum şi în mai multe spaţii publicitare. BT Arena a fost extinsă în această vară până la 10.000 de locuri pentru a putea găzdui meciurile grupei C din cadrul Eurobasket2017. În cei trei ani de când a fost dată în folosinţă au mai avut loc numeroase evenimente sportive majore (Campionatul European de gimnastică, întâlniri de FedCup şi Davis Cup la tenis, competiţii internaţionale de arte marţiale, meciuri ale echipelor naţionale de handbal sau de cupe europene la baschet etc), dar şi concerte de anvergură.

Banca Transilvania susţine sportul clujean de ani buni, cele mai vizibile parteneriate ale sale fiind cu FC Universitatea la fotbal, respectiv cu campioana la baschet, U BT, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.