Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sala Polivalentă din Iași va găzdui pe 21 decembrie o competiție dedicată tinerilor luptători de judo

AGERPRES
judo standard

Sala Polivalentă din Iași va găzdui, sâmbătă, 21 decembrie, prima ediție a Cupei Moș Crăciun la judo, un turneu internațional pentru copii organizat în premieră de judoka ieșean Vlăduț Simionescu, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp`

La eveniment vor participa peste 300 de copii din țară și din străinătate, iar micii practicanți de judo vor avea parte de numeroase surprize. Proaspăt revenit acasă dintr-un turneu asiatic, unde a participat la mai multe concursuri și stagii de pregătire, judoka Vlăduț Simionescu a explicat că a organizat acest eveniment pentru a le crește motivația copiilor să facă judo și pentru a-i atrage cât mai aproape de acest sport.

”Îmi doresc foarte mult să fac un eveniment sportiv frumos pentru copii. Încerc să le cresc încrederea, să le ofer motivația pentru a practica acest sport. Ei sunt campionii de mâine și trebuie să avem grijă de ei. Chiar dacă sunt sportiv activ, vreau să fac cât mai multe pentru generațiile viitoare.” , a declarat Vlăduț Simionescu, sportiv care în momentul de față este pe un loc eligibil pentru Olimpiada de la Tokyo.

”Va fi o participare numeroasă, aproximativ 300 de copii se vor întrece pe saltele. Avem cluburi din Ucraina, foarte multe din Republica Moldova, din multe orașe ale României și din Iași. Vor fi multe premii frumoase și sper ca spectacolul oferit de micii judoka să se ridice la înălțimea așteptărilor.” , a completat Simionescu.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Dumitru Coarnă se adeverește! Ludovic Orban se ține de cuvânt .

În vârstă de 29 de ani, judoka ieșean Vlăduț Simionescu este calificat în momentul de față la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind pe locul 9 în clasamentul olimpic și pe 19 în ierarhia mondială. Sportivul ieșean spune că nu își propune doar să ajungă la Tokyo, ci să obțină o medalie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.