Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salariile din administrația publică locală ar putea fi majorate cu până la 12%

functionari-publici.romania-libera

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat marti ca salariile angajatilor din administratia publica locala ar putea creste cu pâna la 12%, în functie de buget si de plafonul stabilit de Ministerul de Finante.

'Prin OUG care presupune completarea ordonantei 83 privind salarizarea în sistemul preuniversitar si universitar - de care beneficiaza cele 60.000 de cadre nedidactice - am facut o noua prevedere, prin care salariatilor din administratia publica locala, în limita bugetului si a plafonului care a fost stabilit de catre Ministerul de Finante, li se pot majora salariile cu pâna la 12%', a afirmat Plumb, la Palatul Victoria.

Începând cu 1 august, salariile personalului nedidactic din învatamântul preuniversitar si universitar vor fi majorate cu 12%.

'O Ordonanta de urgenta aprobata astazi se refera la respectarea acordului cu partenerii nostri sociali din domeniul educatiei. Ma refer la 60.000 de persoane, cadre nedidactice, din sistemul de învatamânt preuniversitar si universitar, care vor beneficia de o majorare salariala cu 12%, începând cu 1 august', a spus ministrul Muncii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.