Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salariile din vestul tarii vor continua sa creasca. Aproape jumatate castiga intre 1.500 si 2.000

salarii strigat

Salariile din vestul tarii vor continua sa creasca pentru ca in continuare este o cerere mai mare de personal in zona decat oferta de candidati, spune Horia Bugarin, directorul general al firmei de recrutare si inchiriere de forta de munca temporara IHM Total Consult.

Mai ales in zona angajatilor blue collar vor creste salariile, peste media nationala (de 5% pe an - n.red.), pentru ca e nevoie de personal calificat si de retentia angajatilor. In plus, e mult mai ieftin sa mentii oamenii in companie marindu-le putin salariul decat sa aduci oameni din alta parte care au nevoie de adaptare, iar costurile ar putea fi mult mai mari", a explicat Horia Bugarin.

Exceptand Bucurestiul, statisticile arata ca trei judete din Romania au inregistrat salarii nete mai mari de 2.000 de lei pe luna anul trecut: Ilfov (2.267 lei net/ luna), Timis (2.060 lei net/luna) si Cluj (2.025 lei net/luna).

Anul trecut, un angajat din Bucuresti a castigat, in medie, circa 2.700 de lei net pe luna, cu 45% peste salariul mediu net inregistrat la nivel national anul trecut, arata datele Institutului National de Statistica, anunta Economica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.