Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sălbăticia rușilor întrece orice imaginație: Zelenski acuză că Ucraina a fost bombardată de peste 250 de ori în numai o săptămână

g4media.ro
zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, într-un mesaj video difuzat luni seară, că pe parcursul săptămânii, armata rusă a bombardat de 258 de ori 30 de localități din regiunea Herson. "În această zi (luni, n.r.), la fel ca în fiecare zi, ocupanții au bombardat, din nou, Hersonul și comunitățile din regiune... Într-o singură săptămână, inamicul a tras de 258 de ori asupra a 30 de localităţi ale regiunii Herson. De asemenea, armata rusă a avariat stația de pompare care furniza apă în Mikolaiv" - a subliniat președintele. Zelenski a remarcat că distrugerile reprezintă adevărata esență a acelor oameni care au preluat accidental Rusia, iar în 20 de ani în țara lor domină distrugeri care, de regulă, rămân doar în urma războaielor, scrie Rador.

"Dar nu este război - ei au trecut pe acolo. Ei nu sunt în stare de nimic, decât de distrugere. Asta e tot ce lasă în urmă. Iar ceea ce fac acum împotriva Ucrainei este încercarea lor de a se răzbuna. Răzbunare pentru faptul că ucrainenii s-au apărat în mod repetat împotriva lor. Ucraina nu va fi niciodată un loc al distrugerii. Ucraina nu va accepta niciodată ordine de la acești 'tovarăși' de la Moscova" - a declarat Volodimir Zelenski. Președintele a mai subliniat că Ucraina va face totul pentru a restaura fiecare obiectiv, fiecare casă și fiecare întreprindere distruse de ocupanți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.