Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salma Hayek va juca alături de Channing Tatum într-o nouă continuare la 'Magic Mike'

necn.com
Salma Hayek actrita

Salma Hayek se alătură distribuţiei noului film "Magic Mike's Last Dance", cea de-a treia parte a celebrului film cu stripperi al cărei protagonist este Channing Tatum, relatează EFE.

Actriţa mexicano-americană va prelua rolul pe care urma să-l interpreteze Thandiwe Newton, care a fost nevoită să abandoneze producţia, potrivit unui comunicat difuzat miercuri de studioul Warner Bros. Pictures.

Se ştiu puţine detalii despre noul film, dincolo de faptul că Tatum îşi reia rolul de 'stripper' care l-a propulsat la faimă în "Magic Mike" (2012), conform Agerpres.

Această primă parte a devenit un fenomen internaţional prezentând povestea unui grup de dansatori exotici care înnebunesc publicul din Florida cu fizicul lor sculptural şi care se inspiră din experienţele personale ale lui Tatum.

Noul film este regizat de Steven Soderbergh, care a realizat şi filmul original, însă pentru partea a doua, "Magic Mike XXl", a fost preferat cineastul Gregory Jacobs.

Primele două filme au avut încasări de aproape 300 de milioane de dolari în întreaga lume. A fost un asemenea succes, încât a fost realizat un spectacol difuzat live şi inspirat din acţiunea filmului care a demarat în Las Vegas (SUA), în 2017, şi a fost prezentat în multe oraşe ale lumii precum Londra şi Berlin.

"Suntem încântaţi să revenim în afaceri cu Channing, Steven şi echipa de creaţie pentru ca Magic Mike să revină pe ecrane într-o combinaţie de dans, dragoste şi umor", declarase Toby Emmerich, preşedintele Warner Bros, confirmând în noiembrie lansarea proiectului.

Deşi filmul original şi continuarea au fost lansate în cinematografe, planurile Warner Bros. prevăd ca partea a treia să fie prezentată pe platforma de televiziune HBO Max.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.