Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salonul Auto de la Tokyo a fost anulat, pentru prima dată în istoria sa de 67 de ani

salon auto

Salonul Auto de la Tokyo a fost anulat pentru prima dată în istoria sa de 67 de ani, din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus, relatează BBC.

Anularea evenimentului vine în condițiile declarării stării de urgență în Tokyo, Osaka și alte două prefecturi, în perioada 25 aprilie - 11 mai, potrivit mediafax.ro.

Japonia se confruntă cu o creștere a cazurilor de Covid-19, determinată de mai multe variante infecțioase ale virusului.

Salonul Auto de la Tokyo, care a început în 1954 și se desfășoară de obicei la fiecare doi ani, a fost programat pentru octombrie.

Cel mai recent salon, care a avut loc în 2019, a atras aproximativ 1,3 milioane de vizitatori, potrivit Asociației producătorilor de automobile din Japonia.

Organizatorii spectacolului au mai spus că, spre deosebire de alte expoziții majore din industrie care s-au mutat online în timpul pandemiei, nu există planuri de a ține un eveniment virtual.

În China, săptămâna aceasta a avut loc prima expoziție mondială auto importantă de la începutul pandemiei. Cel mai mare salon auto din țară, Auto Shanghai 2021, a fost deschis publicului, însă participanții au fost nevoiți să facă teste Covid-19 pentru a intra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.