Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săltată de DIICOT, Primăria anunță că nu o demite pe Sanda Ladoși, șefă la Circul Metropolitan: 'Faptele n-au legătură cu funcția'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sanda Ladosi

Primăria Capitalei a precizat marţi că faptele pentru care este cercetată cântăreaţa Sanda Ladoşi nu vizează activităţi care au legătură cu funcţia de director adjunct al Circului Metropolitan şi că în funcţie de rezultatul cercetărilor vor fi luate măsurile necesare.

"Referitor la informaţiile apărute în mediul online legate de implicarea doamnei Sanda Ladoşi într-un dosar penal instrumentat de DIICOT, vă informăm că faptele pentru care doamna Sanda Ladoşi este cercetată nu vizează activităţi care au legatură cu funcţia acesteia de director adjunct al Circului Metropolitan, instituţie aflată în subordinea Municipalităţii. În funcţie de rezultatul cercetărilor, vor fi luate măsurile necesare în conformitate cu legislaţia în vigoare", a precizat PMB pentru AGERPRES.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de mascati: Acuzatii grave ale DIICOT – prejudiciu imens

Cântăreaţa Sanda Ladoşi a declarat marţi că are calitatea de suspect în dosarul deschis de procurorii DIICOT în care este implicat şi soţul ei, susţinând că este nevinovată.

Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi marţi dimineaţă de procurorii DIICOT şi duşi la audieri, într-un dosar de înşelăciune şi spălare de bani, cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro.

Citește și: Câștig uriaș pentru televiziuni, după moartea actriței Stela Popescu: Cine a fost liderul surpriză în audiențe

Marţi după-amiază, Sanda Ladoşi a ieşit din sediul DIICOT şi a stat de vorbă cu jurnaliştii.

"Sunt nevinovată. Eu am stat 10 ani la domiciliu cu copiii şi nu am întocmit niciun fel de acte. Nu există niciun fel de document scris că eu aş fi făcut ceva", a spus Ladoşi, susţinând că este convinsă şi de nevinovăţia soţului ei.

Citește și: Acuzaţii fără precedent ale ministrului Muncii: Lia Olguţa Vasilescu ‘pune la zid’ multinaţionalele

Întrebată dacă s-a gândit să demisioneze din funcţia de director adjunct interimar al Circului Globus, Ladoşi a spus: "Pentru ce? Atâta vreme cât nu sunt un om acuzat de ceva, doar că sunt suspect asta nu înseamnă nimic".

Potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri Ştefan Tache este acuzat că, în perioada 2008 - 2014, împreună cu Ilie Cristian, a iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani prin disimularea originii ilicite a unor sume de bani.

Citește și: Semnal de alarmă! Apa îmbuteliată, la preț de MARMURĂ! Ce pregătesc mai-marii statului

Sursele judiciare mai spun că Sanda Ladoşi (Tache) este acuzată de constituire a unui grup unui grup infracţional organizat (în varianta aderării şi sprijinirii), constând în aceea că a aderat la grupul constituit de Ştefan Tache şi Ilie Cristian, asumându-şi rolul de administrator/asociat în cadrul SC Resoc Construct SRL, firmă utilizată în activitatea infracţională.

Ea mai este acuzată de spălare de bani în formă continuată, deoarece ar fi primit în luna aprilie 2008, în calitate de asociat/administrator sau împuternicit în cadrul SC Resoc Construct SRL, sume de bani cunoscând că acestea provin din săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, în scopul ascunderii şi disimulării originii ilicite a acestora, după cum urmează: din contul SC MGS Niat Impex în contul SC Resoc Construct SRL - 113.500 lei şi 21.000 lei; din contul SC SRS Investment Group în contul SC Resoc Construct SRL - 232.050 lei.

Citește și: Reacție vehementă a Olguței Vasilescu! „NU sunt de acord” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.