Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salutare, viață, într-o maternitate sigură și prietenoasă, la SANADOR!

Radu Pop
neonatologie sanador

Vestea venirii pe lume a unui nou copil vine însoțită de multă fericire, vise și speranță. Părinții încep să facă planuri, să se organizeze pentru venirea noului membru al familiei. Unde va dormi bebelușul? În ce culoare va fi zugrăvită camera? Ce tip de pătuț, de scoică vor alege și așa mai departe. Sunt multe detalii de pus la punct, dar poate cel mai important este maternitatea în care va fi născut copilul.

Primele clipe pe care bebelușul le trăiește în viața extrauterină sunt foarte importante. De asemenea, felul în care mama este îngrijită are un mare impact asupra încrederii pe care aceasta o dobândește în forțele proprii, în abilitățile ei în noul rol de mamă. De aceea, doctori cu experiență, personal medical empatic, curățenia impecabilă și siguranța secției de neonatologie sunt printre principalele criterii pe care viitorii părinți le solicită în momentul în care se decid asupra maternității în care va urma să se nască bebelușul.

La Maternitatea SANADOR, viitoarele mame și noii lor născuți primesc cele mai bune îngrijiri. Spitalul Clinic SANADOR este cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară, are Compartiment de Primiri Urgențe, adulți și copii, cu 21 de linii gardă nonstop și flotă proprie de ambulanță, care garantează gestionarea cu succes a oricărei situații. În plus, blocul de nașteri de la SANADOR este conectat cu cea mai performantă secție de terapie intensivă neonatală din sectorul medical privat, asigurând gradele de asepsie necesare, cu dotări de top: incubatoare moderne, ventilatoare performante pentru toate tipurile de ventilație, aparate de monitorizare cu specific neonatal.

Maternitatea SANADOR oferă mamelor posibilitatea de a alege între rezerve single sau duble. Totodată, mamele se pot bucura încă din primele clipe de compania propriilor bebeluși în rezervă (sistem rooming-in). În același timp, pot avea încredere că în secția de nou-născuți copilul va fi sub atenta supraveghere a personalului medical.

Imediat după naștere, mama este încurajată să pună copilul la piept, fiindu-i alături consilierii în alăptare SANADOR. Bebelușii care din diferite motive nu pot fi alăptați la sân vor primi cât mai repede laptele matern muls. Maternitatea SANADOR pune la dispoziția mamelor pompe de sân profesionale.

Mai multe detalii despre maternitatea SANADOR, despre avantajele și beneficiile oferite pot fi aflate și în cadrul evenimentului Baby Boom Show, ce se va desfășura la Romexpo în perioada 26–29 mai. Reprezentanții SANADOR vor oferi viitorilor părinți toate detaliile despre pachetul de naștere. Reducerea de 5% la consultațiile, investigațiile și procedurile efectuate de mamă până în momentul nașterii, posibilitatea de a achita pachetul de naștere cu vouchere Materna, servicii incluse pentru mamă și copil pe toată perioada spitalizării, un abonament medical de pediatrie gratuit pentru primul an de viață al bebelușului, posibilitatea efectuării de screening auditiv și screening metabolic extins sunt doar câteva dintre beneficiile pe care reprezentanții SANADOR le vor face cunoscute fericiților părinți. Alte oferte se pot descoperi la standul SANADOR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.