Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în patru cazuri: turiștii s-au accidentat pe munte

someseanul.ro
salvamont

Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în patru cazuri în care turiștii s-au accidentat în timp ce practicau sporturi de iarna în Masivul Postavarul. Pentru una dintre persoane a fost necesară intervenția echipajului SMURD, informează Mediafax.

„Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în patru cazuri în care turiștii s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă în Masivul Postăvarul. Pentru una dintre persoane a fost nevoie și de intervenția echipajului SMURD care a preluat-o și transportat-o spre unitatea spitalicească, pentru consult de specialitate”, anunță SPL Salvamont Brașov.

Potrivit sursei citate, de la începutul sezonului de schi salvamontiștii din Poiana Brasov au intervenit în 57 de cazuri, implicând 58 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau care au trebuit să fie evacuate.

Citește și: Tensiune la Guvern! Ministrul Culturii acuză că a făcut treaba Ministerului Economiei: 'Am blocat practic jumătate din personal'

„Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atât pentru siguranța proprie, cât și pentru a celor din jur”, avertizează salvamontiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.