Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamont: O familie cu doi copii au fost prinși de ploaie în vf. Piatră Dragoslavelor

salvamont
salvamont

O familie cu doi copii, de 5 și 6 ani, prinși de ploaie în vf. Piatră Dragoslavelor fără îmbrăcăminte adecvată, anunță Salvamont Argeș. Este a treia acțiune de marți la care salvamontiștii din Argeș intervin: „Dintre toate aceste trei intervenții, două puteau fi cu siguranță evitate”.

„Deja a treia acțiune pe ziua de astăzi... și e în timpul săptămânii! Prima, încheiată deja, a însemnat extragerea a două persoane de sub vf. Lespezi, în condițiile în care se gândisera să "scurteze" din căldarea Berbecilor, abordând o spre vârf. Au rămas blocați de frică într-o zona aproape verticală. Intervenție împreună cu colegii sibieni, care tocmai duceau înapoi în Călțun, echipamentul folosit în weekend”, anunță Salvamont Argeș.

Salvamontiștii menționează că a doua acțiune a fost cauzată de două femei din Elveția care au parcurs Valea lui Stan, conform Mediafax.

„La ieșire una dintre domniile lor alunecând puțin și prezentând o suspiciune de fractură de umăr stâng. Preluate de ambulanță SMURD. Cea mai recentă, încă în derulare, se referă la o familie cu doi copii, de 5 și 6 ani, prinși de ploaie în vf. Piatră Dragoslavelor fără... îmbrăcăminte adecvată. Dintre toate aceste trei intervenții, două puteau fi cu siguranță evitate. Va lăsăm pe dvs să ghiciți care. Din tot sufletul, va urăm drum bun, în siguranță”, încheie salvamontiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.