Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiștii intervin pentru recuperarea a 50 de persoane rămase blocate în zona Văii Oltețului

alerta

Salvamontiștii gorjeni intervin, luni, în zona Văii Oltețului, pe raza localității Polovragi, pentru recuperarea a aproximativ 50 de persoane rămase blocate după ce drumul de acces a fost distrus de viituri, a declarat șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu.

Potrivit sursei citate, o singură persoană a anunțat inițial că este blocată pe munte, dar salvamontiștii ajunși la fața locului au găsit circa 50 de persoane și 20 de autovehicule. "Persoanele nu au probleme medicale și sunt ajutate de salvamontiști să treacă peste torentele de apă. Sunt oameni din zonă plecați după ciuperci. Noi îi ajutăm să treacă peste apă cu cordelinele, este vorba de un drum forestier cam la 10 kilometri distanță de Peștera Polovragi. Acționează șase salvamontiști și două ambulanțe de teren ale Serviciului Salvamont", a spus Sabin Cornoiu, conform Agerpres.

El a mai afirmat că autovehiculele vor fi recuperate în zilele următoare, marți urmând să se încerce repararea drumului la un nivel satisfăcător, care să permită accesul auto în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.