Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiştii sibieni au făcut investiții de peste 400.000 de lei, mărindu-și flota de utilaje pentru intervenţii

www.agerpres.ro
Salvamont Canin

Salvamontiştii sibieni şi-au achiziţionat un vehicul de teren şi urmează să îşi cumpere o autoutilitară 4x4, un defibrilator şi un monitor funcţii vitale ultra uşor, valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la 401.000 lei, a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu, printr-un anunţ publicat pe pagina de socializare, conform Agerpres.

"Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu şi-a mărit flota de utilaje pentru intervenţii specifice de salvare in teren variat, cu un UTV. Acesta este complet echipat: pe timp de vară cu 2 rânduri de anvelope, iar pe timp de iarnă cu kit de şenile. Investiţia a fost de 134.200 lei, fiind inclusă în planul de investiţii finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu.De asemenea, SPJ Salvamont Sibiu va achiziţiona in acest an o autoutilitară 4x4, un defibrilator şi un monitor funcţii vitale ultra uşor, valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la 401.000 lei", au precizat cei de la CJ Sibiu.

Salvamontiştii sibieni sunt prezenţi în staţiunea Păltiniş din Munţii Cindrel şi în zona turistică Bâlea Lac din Munţii Făgăraşului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.