Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvare spectaculoasa, la 5 zile de la cutremurul din Nepal / FOTO

Cinci zile au trecut de la cutremurul devastator din Nepal. Echipe de salvare internationale au intervenit pentru a ajuta eforturile autoritatilor nepaleze de a face fata tragediei.

Insa cand se asteptau mai putin si se pregateau sa isi incheie operatiunile de cautare, echipele de salvare au auzit un strigat de sub daramaturi. Un baiat in varsta de 15 ani era prins sub daramaturile unei cladiri de cinci etaje din Kathmandu. Salvatorii au reusit sa indeparteze daramaturile si l-au gasit intr-un spatiu extrem de ingust sub o bucata de tabla.

Cand au reusit sa il scoata pe baiat o multime de aproximativ 2000 de oameni i-au aclamat pe salvatori in timp ce il transportau pe adolescent catre o ambulanta. Acesta a marturist ca a gasit langa el doua recipiente cu unt pe care le-a mancat si niste haine ude cu ajutorul carora s-a hidratat.

content-image

Miercuri, echipele de salvare au gasit o adolescenta tot sub daramaturile unei cladiri, in orasul Bhaktapur. Aceasta ar avea 11 ani si a fost gasita si salvata dintr-o cladire distrusa situata in piata Dattatreya.

Si un bebelus a reusit sa supravietuiasca cutremurului prins sub daramaturi. Salvatorii au gasit bebelusul de 4 luni la 22 ore dupa producerea cutremurului.

Eforturile pentru a ii ajuta pe supravietuitorii cutremurului sunt in continuare ingreunate de conditiile meteorologice. O serie de elicoptere incarcate cu ajutoare nu au putut decola joi pentru a ajunge in zonele care au mare nevoie de alimente, apa potabila si asistenta medicala.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.