Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvaţi Copiii România a dotat Secţia de Ortopedie a Spitalului 'Grigore Alexandrescu' cu un turn de artoscopie 4K de circa 113.000 de euro

Salvați copiii

Salvaţi Copiii România a dotat Secţia de Ortopedie a Spitalului "Grigore Alexandrescu" cu un turn de artoscopie 4K de circa 113.000 de euro, ca parte a campaniei de redirecţionare a 3,5% din impozitul pe venit.

Potrivit unui comunicat al acestei organizaţii, transmis, luni, AGERPRES, în ultimii trei ani, medicii au tratat în Spitalul "Grigore Alexandrescu" 15.000 de copii cu afecţiuni la nivelul genunchiului, 5.000 de copii cu afecţiuni ce produc instabilitate articulară la nivelul gleznei şi piciorului şi 1.000 de copii cu instabilităţi articulare la nivelul membrelor superioare.

Managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu", Alexandru Ulici, a declarat că, în ultimii ani, la această unitate sanitară au venit din ce în ce mai des pacienţi cu afecţiuni articulare.

El a precizat că este vorba despre patologii acute sau cronice la care tratamentul modern artroscopic trebuie amânat până la vârsta de 18 ani, când pot avea acces la programele naţionale atribuite spitalelor de adulţi.

"De cele mai multe ori, această amânare înseamnă renunţarea la activitatea sportivă sau limitarea acesteia, fapt care afectează calitatea vieţii. Pe lângă leziunile acute asociate activităţilor sportive, specialitatea noastră se confruntă cu o multitudine de patologii cronice dobândite sau congenitale care impun un tratament artroscopic. Turnul artoscopic primit de la Salvaţi Copiii este de un real ajutor. Cu acest aparat vom putea interveni şi la copiii de vârste mici pentru intervenţii minim invazive. Echipamentul dispune de cea mai avansată tehnologie şi oferă imagini de cea mai înaltă calitate disponibilă, sistemul oferă profunzime de vedere şi focalizare de neegalat în industria medicală", a adăugat Alexandru Ulici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.