Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvatorii au căutat, zeci de minute, în iarbă de un metru, un bătrân de 86 de ani dispărut

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Un bătrân de 86 de ani din județul Arad care a plecat în pădure după uscături și nu a mai revenit a fost căutat, zeci de minute, în iarbă de un metru, de polițiști, jandarmi, salvamontiști și voluntari. Bătrânul a fost găsit căzut, deshidratat, dar fericit că nu l-a prins noaptea în pădure, potrivit Agerpres.

O vârstnică a sesizat, joi, Postul de Poliție Moneasa că soțul ei de 86 de ani, Marc Pavel, a plecat de dimineață în pădure după vreascuri și uscături, în zona Dealului Delani, și nu s-a întors la masa de prânz.

Polițiști, jandarmi montani și salvamontiști, lucrători din Primărie și voluntari au pornit căutarea în zona indicată de femeie, pe o suprafață de 1-8 kilometri în amonte de casa ei.

Citește și: Incendiu la un restaurant din Mamaia; o persoană intoxicată cu fum şi alta cu atac de panică

Prin iarbă înaltă de un metru, aproape de liziera pădurii, după zeci de minute de căutări, unul dintre salvatori a auzit o voce firavă care l-a condus către vârstnic. Acesta era căzut, deshidratat, dar fericit că nu l-a prins noaptea singur, lângă pădure.

Salvatorii l-au dus pe bărbat pe brațe și apoi cu ATV-ul până la autospeciala SAJ, sosită între timp pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

„Din fericire, Marc Pavel este în afara oricărui pericol, alături de familia sa, în Moneasa, unde aerul e rarefiat, oamenii puțini, dar la greu sunt mereu împreună”, spun polițiștii arădeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.