Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samir Nasri s-a transferat de la Manchester City la echipa turcă Antalyaspor

Internaționalul francez Samir Nasri se va despărți de echipa engleză de fotbal Manchester City, unde nu mai intră în vederile antrenorului Pep Guardiola, urmând să-și continue cariera în Turcia, la formația Antalyaspor, informează AFP.

Fotbalistul, în vârstă de 30 ani, a sosit duminică după-amiază în stațiunea balneară din sudul Turciei, unde va încasa patru milioane de euro pe sezon, conform presei locale, scrie agerpres.ro.

Sosit la Manchester City în 2011, după trei sezoane petrecute la Arsenal Londra, Samir Nasri a fost împrumutat în sezonul trecut la FC Sevilla. El a adunat 41 de selecții în reprezentativa Franței, pentru care a marcat 5 goluri, însă nu a mai fost convocat printre "Les Bleus" din noiembrie 2013.

Prin transferul lui Nasri, clubul Antalyaspor își continuă ascensiunea, în ciuda rezultatelor contradictorii. În luna iunie, această grupare a recrutat un alt internațional francez, Jeremy Menez, care a semnat un contract pe trei ani.

Însă, marea vedetă a echipei este atacantul camerunez Samuel Eto'o, care urmează să rămână în Turcia, în ciuda zvonurilor privind o posibilă plecare a sa de la această grupare.

Tot în campionatul Turciei au mai ajuns în această vară alți doi jucători francezi, Bafétimbi Gomis (Galatasaray) și Mathieu Valbuena (Fenerbahce).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.