Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samir Nasri şi-a anunţat retragerea la vârsta de 34 de ani

samir nasri

Mijlocaşul ofensiv francez Samir Nasri, de 41 de ori internaţional (cinci goluri), şi-a anunţat retragrea din activitatea sportivă la vârsta de 34 de ani, informează lequipe.fr.

Nasri nu a mai jucat din 2020, când şi-a încheiat contractul cu Anderlecht. El a fost suspendat 18 luni de UEFA în februarie 2018 pentru încălcarea regulilor antidoping.

"Un episod m-a rănit grav şi mi-a schimbat relaţia cu fotbalul: suspendarea mea. Am considerat asta mai mult decât nedrept, nu luasem niciun produs dopant. A fost doar o injecţie cu vitamine pentru că eram bolnav. Asta mi-a tăiat elanul", a declarat Nasri pe Journal de Dimanche, informează News.ro.

Fostul jucător al echipelor Olympique Marseille, Arsenal şi Manchester City, cu ultimul club câştigând două titluri în Premier League (2012 şi 2014), nu se gândea încă la retragere şi a decis să se alăture lui Vincent Kompany la Anderlecht în 2019.

"A existat o latură emoţională, dar şi ideea de a fi jucător şi, de asemenea, de fi în staff. Cum îmi place să antrenez, mi-am spus că voi învăţa cu el", a precizat el.

Din păcate pentru el, aventura belgiană a luat sfârşit şi Samir Nasri a decis să abandoneze cariera de jucător: "Nu a mers aşa cum era planificat. Apoi, campionatul a fost oprit din cauza covid. După aceea, n-am mai avut dorinţă. Nici o provocare nu m-a atras. Şi nu mă puteam vedea revenind în Franţa dacă nu era la OM".

În cariera lui, Samir Nasri a mai jucat la FC Sevilla, Antalyaspor şi West Ham United. Din 12 septembrie, el este consultat pentru postul Canal+.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.