Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samsung își va lansa propriul card în această vară

samsung.com
samsung

Samsung va intra în curând în rândul companiilor de tehnologie care oferă propriul card, în cadrul unui serviciu care se va numi Samsung Money şi va semăna mult cu ofertele unor fintech-uri mobile-first precum Revolut, N26 sau Monese, potrivit news.ro.

Compania coreeană a făcut publice noi informaţii despre viitorul card al companiei, ce va fi lansat pe parcursul verii. Acesta este rodul unui parteneriat între Samsung şi SoFi, un fintech din San Francisco.

Samsung Money va include un cont, un card de debit Mastercard emis de The Bancorp Bank şi o legătură strânsă cu Samsung Pay, aplicaţie din care se vor realiza operaţiunile financiare şi care va oferi informaţii detaliate despre situaţia financiară a contului şi cheltuielile realizate.

Samsung promite că nu vor exista taxe (cel puţin la început), iar dobânzile vor fi peste media naţională, însă nu oferă informaţii concrete în acest sens.

Aplicaţia Samsung Pay va fi esenţială pentru noul serviciu financiar. Din aceasta se va putea aplica pentru card şi tot aceasta va putea fi folosită pentru tranzacţii încă înainte de emiterea cardului fizic.

Cu sau fără cardul fizic, Samsung Money va putea fi folosit pentru cumpărături online şi achiziţii offline realizate contactless cu un dispozitiv mobil compatibil.

Achiziţiile făcute cu Samsung Money vor genera ceea ce compania coreeană numeşte Samsung Rewards - puncte care pot fi folosite pentru a obţine reduceri la achiziţia produselor Samsung.

În Statele Unite, conturile Samsung Money vor fi asigurate prin intermediul agenţiei federale FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) şi vor acoperi sume de până la 1,5 milioane de dolari. De asemenea, parteneriatul cu SoFi oferă retrageri fără comisioane de la cele peste 55.000 de ATM-uri din reţeaua Allpoint.

Samsung Money va fi lansat în Statele Unite în decursul verii, însă cei interesaţi se pot înscrie pe lista de aşteptare de pe site-ul Samsung. Rămâne de văzut în ce măsură şi în ce ritm disponibilitatea serviciului va fi extinsă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.