Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sanador face precizări, după perchezițiile poliției: Cum și-ar fi PĂCĂLIT pacienții

sanador
Sanador

Spitalul Clinic Sanador anunță, miercuri, că furnizează, la cererea instituțiilor competente, informații cu privire la derularea programului național de chirurgie cardio vasculară în cadrul unitătii medicale, precizând că va colabora pe deplin cu instituțiile abilitate pentru lămuriri.

"Spitalul Clinic Sanador furnizează în această dimineață, la cererea instituțiilor competente, informații cu privire la derularea programului național de chirurgie cardio vasculară în cadrul unității medicale. Spitalul Clinic Sanador colaborează pe deplin cu instituțiile abilitate în vederea lămuririi oricărui aspect din activitatea sa și va furniza absolut toate datele și documentele necesare în acest sens", arată reprezentanții unității medicale

Citește și: Reacția PSD cu privire la victoria lui Kovesi. Ce s-a spus

Reacția vine după ce polițiștii au efectuat percheziții la sediile unei clinici private, într-un dosar penal în care sunt cercetate fapte de înșelăciune și fals în înscrisuri, fiind indicii că se încasau bani pentru aceleași operații de la Casa de Asigurări și de la pacienți, surse declarând că este vorba de Sanador. Potrivit unor surse apropiate anchetei, a fost verificat modul de decontare de la pacienți și casa de asigurări pentru prestarea de servicii medicale pentru boli cardiovasculare. Anchetatorii au indicii că se încasau bani pentru același serviciu medical (operație) și de la pacienți și de la casa de asigurări. Aceleași surse au precizat că este vorba despre verificări la o unitate a clinicii Sanador.

Surse judiciare au declarat că sesizarea a fost făcută de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, iar, la acest moment, aproximativ 200 de persoane ar fi achitat ,,actul medical”, după care Sanador ar fi luat bani pe același act medical și de la CASMB.

Citește și: Gigi Becali reacționează! Ce are de spus după acuzațiile de ultraj

Anchetatorii urmează să analizeze toate documentele ridicate miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.