Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sanders sugerează că va anula mutarea Ambasadei SUA la Ierusalim

Bernie_Sanders_2014

Bernie Sanders, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat din SUA în scrutinul prezidenţial, a declarat că, dacă va deveni preşedinte, ar putea muta din Ierusalim în Tel Aviv sediul Ambasadei americane în Israel, situaţie catalogată drept "şocantă" de Guvernul israelian.

"Ce le-aţi spune evreilor americani care ar putea fi preocupaţi că dv. nu susţineţi suficient Israelul, din perspectiva lor, şi, mai exact, aţi muta ambasada SUA înapoi la Tel Aviv?", a fost întrebat Bernie Sanders într-o emisiune la CBS News, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: ULTIMA ORĂ Maria Şarapova se retrage din tenis: 'Sunt gata să escaladez un nou munte, să concurez pe un teren diferit'

"Răspunsul este că vom lua în considerare acest lucru", a răspuns Sanders. "Sunt foarte mândru de faptul că sunt evreu. Chiar am locuit în Israel câteva luni, dar se întâmplă să cred că acum, din păcate, în mod tragic, în Israel, prin intermediul lui Bibi Netanyahu, există un rasist reacţionar care conduce ţara", a declarat Bernie Sanders.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.