Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sandu micșorează numărul de posturi în cadrul Aparatului Președintelui

captura youtube
Maia Sandu

Numărul de posturi în cadrul Aparatului Președintelui R. Moldova Maia Sandu a fost micșorat. A fost modificată și structura Aparatului Președintelui. Un decret în acest sens a fost semnat de Maia Sandu la data de 15 octombrie 2021.

Conform decretului, personalul-limită în cadrul Aparatului Președintelui va fi de 150 posturi. În acest sens Maia Sandu a abrogat Decretul semnat pe 11 februarie 2021, conform căruia personalul-limită era în număr de 163 posturi, transmite Descide.md.

În noua structură a Aparatului președintelui au fost făcute modificări la Cabinetul Președintelui Republicii Moldova. Conform documentului acesta nu va avea consilieri și asistenți.

La direcția juridică a fost modificată Secția cetățenie, grațiere. Conform documentului, direcția se va ocupa și de distincțiile de stat, astfel fiind eliminat Serviciul distincții de stat.

Direcția comunicare și protocol a fost transformată în Direcția informare și comunicare cu mass-media, iar secțiile din fosta direcție, Comunicare cu mass-media și Relații instituționale și de protocol, au fost eliminate.

În schimb, apar două secții la Direcția relații externe și protocol: Secția relații externe și Secția protocol.

Conform decretului, Direcția relații cu cetățenii și controlul examinării petițiilor se tranformă în Direcția petiții și audiență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.