Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sângele găsit în fortăreața turcului este al Mirelei, femeia pe care ar fi ucis-o și tranșat-o (surse)

evz.ro
crima politia

Potrivit unor surse judiciare, analizele de laborator au confirmat că urmele de sânge găsite în casa afaceristului turc, reținut ca suspect în cazul femeii care a fost găsită decedată lângă autostradă, ar aparține Mirelei.

Cetățeanul turc Cam Abdulkadir este principalul suspect în cazul femeii ucise și tranșate, al cărei cadavru a fost aruncat lângă Autostrada A1. Polițiștii au efectuat percheziții în această dimineață într-un depozit deținut de bărbat în cartierul Rahova din Capitală. Vecinii  au relatat și ei că individul este extrem de agresiv și că în trecut ar fi amenințat și niște copii cu un cuțit.

Avocatul turcului suspectat că a ucis-o și tranșat-o pe Mirela Bitfoi, al cărei corp a fost găsit lângă autostrada A1, afirmă că acesta este cercetat și în cazul morții soției sale. Avocatul a menționat că există și alte plângeri pe numele turcului.

Femeia practica prostituția în apropierea autostrăzii A1, în zona în care au fost găsite părți din corpul ei. Cadavrul femeii a fost descoperit acum câteva zile pe un câmp în apropierea Autostrăzii A1, de către câțiva muncitori în construcții. Criminaliștii au reușit să îi stabilească identitatea pe baza probelor ADN. Sora victimei le-a dezvăluit anchetatorilor că Mirela Bîtfoi practica prostituția și era dependentă de jocurile de noroc.

Cadavrul Mirelei Bîtfoi a fost găsit fragmentat și în stare de putrefacție. Ulterior, în urma căutărilor, s-au recuperat și părțile lipsă din corp. Potrivit primelor cercetări, femeia a fost ucisă prin strangulare, iar în acest caz există un cerc de suspecți. Cei care au cunoscut-o pe Mirela Bîtfoi povestesc despre viața ei dificilă. Cea mai bună prietenă a femeii a dezvăluit în exclusivitate pentru Gândul detalii tulburătoare despre necazurile care au marcat-o pe Mirela. Originară din Zimnicea, județul Teleorman, s-a mutat în Capitală acum mulți ani, unde a locuit timp de opt ani cu fostul ei soț.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.