Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şantierul Naval Orşova va construi două nave pentru clienți din Olanda

santierul naval constanta

Şantierul Naval Orşova a încheiat două contracte comerciale pentru construcţia şi livrarea a două nave tip tanc în Olanda, valoarea totală a contractelor fiind de 3,63 milioane euro, conform news.ro

”Şantierul Naval Orşova informează acţionarii şi pe toţi cei interesaţi asupra faptului că societatea a încheiat două contracte externe pentru construcţie nave fluviale, în legătură cu care se fac următoarele precizări: natura actelor încheiate: contracte comerciale cu livrare intracomunitară (Olanda). Obiectul contractelor: 2 contracte comerciale pentru construcţia şi livrarea a două nave tip tanc. Valoarea totală a contractelor: 3.630.000 euro”, arată un anunţ al companiei.

În ceea ce priveşte termenele şi condiţiile de plată, a fost plătit un avans din valoarea contractului, pe bază de scrisoare de garanţie bancară de restituirea avansului, iar restul de plată pe bază de acreditiv documentar, după sosirea navei la locul de predare.

Şantierul Naval Orşova estimează un profit brut de 3,3 milioane lei în acest an şi venituri totale de 72,79 milioane lei. Constructorul de nave fluviale şi-a planificat investiţii de 4,5 milioane lei în acest an, în achiziţia de automacarale echipamente şi maşinării şi vrea să dea acţionarilor dividende suplimentare de 7,08 milioane lei.

Compania a realizat în 2020 un profit net de 4,65 milioane lei şi venituri totale de 73,68 milioane lei.

Şantierul Naval Orşova (SNO) are o capitalizare de 83,38 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.