Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămâna Liviu Ciulei, online la Teatrul Bulandra

Ciulei

Teatrul „Bulandra” dedică programul online de săptămâna aceasta lui Liviu Ciulei şi va prezenta un film documentar şi două spectacole puse în scenă de regizorul care, între altele, a condus instituţia mai bine de zece ani, potrivit news.ro.

Pe pagina oficială de Facebook a teatrului vor fi prezentate, prin intermediul fotografiilor şi a scrierilor de specialitate, spectacolele puse în scenă de Liviu Ciulei la instituţia de care îi este legat numele.

Citeşte şi: Directorul Romgaz ar fi avut suspinciuni privind terenul tranzacţionat de la omul de afaceri - A oprit plăţile, moment în care a survenit mita - surse

De-a lungul anilor, el a realizat scenografii, a fost actor şi a regizat peste 50 de spectacole.

Teatrul „Bulandra” va prezenta - pe Facebook şi pe site-urile bulandra.ro şi smarrtradio.ro - miercuri, joi şi vineri, de la ora 19:00, filmul documentar „Se repetă... Hamlet” (cu participarea regizorului Liviu Ciulei, scenariul şi imaginea: Corina Tudose), realizat de TVR2 şi Teatrul Naţional de Televiziune, spectacolul „Hamlet”, după William Shakespeare (cu Marcel Iureş în rol principal), şi „Clipe de viaţă”, după William Saroyan (cu Gina Patrichi şi Petre Gheorghiu în distribuţie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.