Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte bărbaţi din Bangladesh şi Pakistan vor trebui să părăsească România

igi imigrari

Patru bărbaţi din Bangladesh şi trei din Pakistan vor trebui să părăsească România, fiind preluaţi în custodie publică, după ce au fost prinşi de poliţiştii de imigrări că nu respectau condiţiile de şedere în ţara noastră, a informat vineri Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI).

Cazurile au fost depistate în cursul acestei săptămâni, după ce poliţiştii de imigrări din Hunedoara în cooperare cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara au desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, informează Agerpres.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii au depistat în situaţii ilegale şapte cetăţeni străini, patru din Bangladesh şi trei din Pakistan.

"În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cetăţenii din Bangladesh nu s-au mai prezentat la locul de muncă şi au părăsit spaţiul de cazare, fapt pentru care le-a fost revocat dreptul de şedere, pe numele acestora fiind emise decizii de returnare sub escortă. În ceea ce priveşte cetăţenii pakistanezi aceştia aveau decizii de returnare emise ca urmare a refuzului prelungirii dreptului de şedere, întrucât nu locuiau la adresa declarată", se arată într-un comunicat al IGI, remis AGERPRES.

Ca urmare a celor constatate, străinii au fost introduşi în Centrul de Cazare pentru Străinii Luaţi în Custodie Publică Arad până la îndepărtarea de pe teritoriul României.

De asemenea, la ieşirea din ţară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 6 luni, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.