Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte cetăţeni străini care au trecut ilegal frontiera de stat au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Şapte cetăţeni străini care au trecut ilegal frontiera de stat în zona localităţii Bugeac au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă cu ajutorul uneia dintre dronele de supraveghere folosite în zona de frontieră.

Vineri, în jurul orei 17,00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au depistat cele şapte persoane, care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu vorbeau limba română. Acestea au precizat că sunt cetăţeni sirieni şi un palestinian şi nu posedă documente de identitate, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Persoanele au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea de verificări suplimentare, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat şi pentru identificarea şi implicarea fiecărei persoane în săvârşirea infracţiunii.

La activităţile de depistare a persoanelor cercetate s-a beneficiat de sprijin din partea poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.