Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte morţi într-un atac cu bombă la o moschee din vestul Afganistanului

twitter.com
kabul afganistan explozie

Un atac cu bombă comis marţi la o moschee din oraşul afgan Herat (vest) a provocat moartea a cel puţin şapte persoane şi rănirea altor 15, a anunţat poliţia afgană, acestea fiind ultimele victime într-o săptămână deosebit de sângeroasă în Afganistan, relatează Reuters. Oficiali din oraşul afgan au afirmat că explozivi au fost ascunşi într-o motocicletă lăsată într-o parcare lângă moscheea Jama Masjid.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Herat a afirmat că cel puţin şapte persoane au fost ucise şi alte 15 au fost rănite în timp ce se îndreptau către moschee pentru rugăciune. Situat lângă graniţa cu Iranul, Herat este unul dintre cele mai mari oraşe din Afganistan. Atacul cu bombă a avut loc după o serie de violenţe comise în capitala afgană Kabul, unde miercurea trecută peste 150 de persoane au fost ucise şi sute au fost rănite într-un atac cu bombă, conform Agerpres.

Mai mulţi protestatari au fost ucişi vineri în ciocniri cu poliţia la locul atentatului şi cel puţin 20 oameni au fost ucişi şi 87 au fost răniţi în trei explozii produse sâmbătă la Kabul, la o ceremonie funerară pentru o victimă a ciocnirilor violente dintre poliţia afgană şi protestatari, produse cu o zi în urmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.