Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Olt

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Şapte noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina au fost raportate joi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, potrivit Agerpres.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, de la începutul acestei săptămâni au mai fost confirmate alte nouă cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, iar la Secţia ORL activitatea este suspendată temporar de patru zile şi se asigură numai linia de gardă deoarece doi medici, şase asistente şi un îngrijitor au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus.

Citește și: Dan Barna tună și fulgeră: ‘Vechile partide PSD, PNL şi UDMR au boicotat referendumul Fără Penali’

Reprezentanţii DSP Olt au mai precizat că printre cele 97 de cazuri confirmate raportate joi în judeţ se numără şi un angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi un angajat al ANIF Caracal.

În spitalele din judeţ sunt internate în prezent 180 de persoane, dintre care 25 sunt la secţiile ATI de la spitalele din Slatina şi Caracal.

Potrivit DSP Olt, în prezent 1.156 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi 1.600 de persoane sunt în carantină la domiciliu.

De la începutul pandemiei, în judeţ au fost confirmate 5.079 cazuri, au fost testate 15.187 de persoane şi au decedat 133 de pacienţi cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.