Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte persoane, arestate preventiv după un scandal monstru în centrul Craiovei

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Pe numele a şapte persoane implicate într-o altercaţie care a avut loc în centrul Craiovei în data de 5 iulie au fost emise miercuri mandate de arestate preventivă pentru 30 de zile pentru lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit AGERPRES.

Potrivit IPJ Dolj, cea de-a opta persoană implicată în aceeaşi altercaţie a fost arestată în urmă cu o săptămână.

Cei opt au fost implicaţi într-o altercaţie care a avut loc pe 5 iulie în Craiova, la intersecţia străzilor Nicolae Titulescu şi C-tin Brâncuşi, în urma căreia doi bărbaţi au fost agresaţi.

Citeşte şi: DOCUMENT EXPLOZIV! Cum a primit Kovesi acces NESTINGHERIT la date despre casele şi terenurile românilor. Ce instituţie a REACŢIONAT

"Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova, în cooperare cu poliţiştii Secţiei 2 Craiova, au reuşit să identifice toate persoanele prezente (n.red. la scandal), iar pe parcursul cercetărilor au stabilit participaţia penală a fiecăruia în respectiva altercaţie. În sarcina acestora a fost reţinută săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se afirmă într-un comunicat al IPJ Dolj.

Oamenii legii au emis, miercuri, mandate de arestare pe numele lui Sorin-Florin Durac, de 25 de ani, Fănel Durac, de 23 de ani, Leornard Durac, de 27 de ani, Ion Adîr, de 44 ani, Valter Durac, de 38 ani, Mitică Durac, de 20 de ani, toţi din Craiova, iar faţă de inculpatul Ianoşi Durac s-a emis mandat de arestare preventivă în lipsă. De asemenea, la data de 12 iulie, Sorin Durac, de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citeşte şi: Fost ministru al Economiei, mişcare de ULTIMĂ ORĂ: construieşte BLOCURI în locul unei foste fabrici în centrul Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.