Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte persoane care s-au luat la bătaie într-o parcare, trimise în judecată

dosare

Şapte persoane care s-au luat la bătaie într-o parcare, în această vară, au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au trimis în judecată şapte persoane, care erau cercetate sub control judiciar, pentru încăierare şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.
“În data de 21.06.2023, în jurul orei 21:20, în timp ce se aflau într-o parcare din municipiul Constanţa, două grupări au participat la o încăierare, prima fiind constituită din inculpaţii A.M., A.S. şi M.L., precum şi din alte persoane rămase neidentificate, iar cea de-a doua din inculpaţii M.O., A.G. şi A.S., precum şi din alte persoane rămase neidentificate. Pe timpul încăierării, inculpatul M.O. a fost lovit cu pumnul în zona feţei”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Scandalul a continuat câteva minute mai târziu, unul dintre cei implicaţi fiind înjunghiat.
“În jurul orei 22:00, în timp ce se aflau pe stradă, în zona Casei de cultură din municipiul Constanţa, aceleaşi două grupări au participat la o nouă încăierare. Membru în cea de a doua grupare a fost de această dată şi inculpatul A.O. În timpul încăierării inculpatul A.G. a fost înjunghiat în zona braţului stâng, iar inculpaţii A.S., M.O. şi M. L. au fost loviţi în zona feţei şi a trunchiului. Totodată s-a reţinut că în timpul celor două încăierări au fost tulburate ordinea şi liniştea publică”, au mai precizat procurorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.