Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săpunaru, Hora și Răduț ca și transferați de un fost antrenor de la Pandurii

www.digisport.ro
Săunaru, Hora

Edi Iordănescu promite o adevărată revoluţie în lotul lui CSKA Sofia, din iarnă. Antrenorul bulgarilor vrea să dea lovitura și, potrivit sportal.bg, Săpunaru, Răduţ şi Hora, sunt aproape de a ajunge la Sofia lângă fostul tehnician al Pandurilor. Iordînescu are în vedere şi alţi fotbalişti români.

Cu o singură victorie în ultimele cinci partide, Iordănescu a purtat zilele trecute o discuţie lămuritoare cu oficialii lui CSKA, explicându-le faptul că, pentru a face performanţă şi a se apropia de nivelul lui Ludogorets, e nevoie de investiţii masive. Chiar dacă nu dispune de un buget extraordinar, conducerea şi-a dat acordul să se producă o mică revoluţie la nivelul lotului, în vizor urmând a fi în special jucătorii care pot fi luaţi din postura de fotbalişti liberi de contract.

Citește și: Ianis Hagi a semnat un contract pe 6 ani

Sursa menţionată notează că tehnicianul român vrea să schimbe şi sistemul, în 3-5-2, iar pentru aceasta va lua jucători care să se preteze la acest modul. Marile pariuri sunt Săpunaru, Răduţ(variantă despre care am discutat deja aici) şi Hora, fostul golgheter al campionatului.

Pe lângă aceştia, alţi fotbalişti care au lucrat cu fiul fostului selecţioner la Pandurii sunt în vizor: Filip Mrzljak, Valentin Alexandru, George Ţucudean, Nikola Vasiljevic, Rodemis Trifu sau Adelin Pârcălabu. Ca atare, este foarte probabil ca din iarnă CSKA să se transforme într-o adevărată colonie de români, anunță Digi Sport.

După 13 etape, CSKA se află abia pe locul 5 în clasament, la o distanţă de 10 puncte de Levski şi Ludogorets. Dacă în acest sezon titlul pare o misiune foarte grea, din stagiunea viitoare Iordănescu visează să se lupte pentru campionat şi pentru Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.