Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şarapova o laudă pe Halep înainte de meciul direct: 'E o mare jucătoare, întâlnirile noastre sunt dificile şi pline de emoţie'

www.gsp.ro
Simona Halep Maria Șarapova

Rusoiaca Maria Şarapova a avut cuvinte de laudă la adresa viitoarei sale adversare de la China Open, Simona Halep, spunând că îi place să joace împotriva ei şi că întâlnirile lor au fost întotdeauna dificile şi pline de emoţie. "E o mare jucătoare", a precizat fostul lider WTA.

"Ne cunoaştem perfect jocul nostru, nu e un secret. Meciurile noastre au fost întotdeauna interesante, dificile, cu emoţie. Din acest motiv jucăm la aceste turnee. Nu ne aşteptam la aceste întâlniri atât de devreme, în urmă cu câţiva ani puteau fi o finală de Grand Slam. Dar sunt adversare pe care trebui să le înving. Îmi place provocarea de a înfrunta numărul 2 mondial. E o mare jucătoare, a avut un an bun. Asta îmi permite să ştiu nivelul la cre mă aflu", a declarat Şarapova, potrivit News.ro.

Citește și: O nouă lovitură pentru FRF: Federația a fost AMENDATĂ, iar Arena Națională a fost SUSPENDATĂ de FIFA! Care a fost cauza

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în optimile de finală ale China Open, după ce a beneficiat, marţi, de abandonul Magdalenei Rybarikova (Slovacia), locul 28 WTA, la scorul de 6-1, 2-1.

La rândul ei, Maria Şarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1, pe compatrioata ei Ekaterina Makarova, locul 33 WTA.

Halep nu a învins-o niciodată pe Şarapova, în şapte partide jucate până acum. Ultima oară, ele s-au întâlnit la finalul lunii august, în turul I al US Open, când rusoaica a câştigat cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.