Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sărbătoare populară la revenirea lui Luis Suarez la Nacional Montevideo, clubul său de debut

luis suarez
Fostul atacant al Barcelonei a venit în cursul dimineţii în ţara natală la bordul unui avion privat, proprietatea marelui său prieten Lionel Messi, cu care a fost coechipier la Barcelona.

"Sunt convins că am luat decizia cea mai bună pentru club şi pentru ţară în vederea pregătirii Cupei Mondiale", a declarat Luis Suarez într-un interviu acordat postului TV al clubului la sosirea pe aeroportul din Montevideo.

După primirea triumfală la aeroport, jucătorul, soţia şi copiii săi au salutat miile de fani de-a lungul unui cortegiu întins pe 20 km, dintr-un microbuz care l-a transportat la Marele Parc Central, stadionul lui Nacional.

"Am venit aici pentru voi", a declarat apoi jucătorul în vârstă de 35 de ani, întrerupt de scandările suporterilor.

Lionel Messi i-a urat şi el bun venit prin intermediul unui mesaj video difuzat pe stadion: "Salut Gordo (porecla sa). Ştiu cât este de important pentru tine să fii la Nacional, să revii în casa ta, în ţara ta după atâta timp. Îţi doresc tot ce este mai bine".

Nacional Montevideo a oficializat miercurea trecută revenirea atacantului Luis Suarez, care a semnat un contract pe cinci luni cu echipa la care a debutat ca profesionist.

Suarez este cel mai bun marcator din istoria selecţionatei uruguayene (68 goluri), cu care ar urma să participe la a patra sa Cupă Mondială. Atacantul era liber de contract după ce a plecat de la Atletico Madrid la finalul sezonului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.