Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sârbii se califică în ultimul minut la Mondiale, chiar la Lisabona: Ronaldo a terminat meciul în lacrimi/ VIDEO

www.digisport.ro
cristiano ronaldo

Un gol marcat în ultimul minut de Aleksandar Mitrovic a permis Serbiei să smulgă calificarea directă la Cupa Mondială din 2022, în detrimentul Portugaliei, duminică seara, pe Estádio da Luz din Lisabona. Sârbii au câștigat cu 2-1, terminând pe primul loc în Grupa A.

A fost un meci pe care sârbii trebuiau să îl câștige, cele două echipe începând acest ultim meci din grupă la egalitate de puncte, dar cu o diferență de goluri în favoarea gazdelor, care trebuiau doar să evite înfrângerea pentru a-și asigura locul la competiția de anul viitor, informează Mediafax.

După doar două minute de joc, Nemanja Gudelj a fost deposedat la marginea propriei suprafețe de pedeapsă de Bernardo Silva. Mingea pierdută a ajuns la Renato Sanches, care și-a păstrat calmul și a trimis mingea în poartă, înainte ca VAR-ul să verifice un potențial fault.

Serbia a fost la un pas de a egala, zece minute mai târziu, când Dusan Vlahovic a nimerit bara.

Cristiano Ronaldo a amenințat și el poarta adversă de două ori, neconcludent însă.

O altă greșeală defensivă, de data aceasta de cealaltă parte a terenului, le-a pus oaspeților pe tavă golul egalizator, în minutul 33. Șutul deviat al lui Dusan Tadic l-a păcălit pe Rui Patricio, iar mingea trecut agonizant peste linia porții.

Portugalia a fost aproape de a-și restabili avantajul cu puțin timp înainte de pauză, dar lovitura de cap deviată a lui Danilo Pereira a trecut puțin peste bară.

În ultimul minut al timpului regulamentar, Tadic i-a centrat lui Mitrovic, în adâncime, la bara a doua, iar atacantul sârb a trimis mingea cu capul în plasă, de la 6-7 metri, pe colțul scurt al porții lui Rui Patricio.

La finalul meciului, Cristiano Ronaldo a fost surprins în lacrimi și prăbușit pe gazon.

content-image

Serbia se califică la Cupa Mondială din 2022, de pe primul loc în grupă, în timp de Portugalia așteaptă tragerea la sorți a meciurilor de baraj.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.