Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic, despre trădarea care se pune la cale în PSD: 'Cea mai mare trădare din politica românească a făcut-o PNL'

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Mia mulți lider PSD au cerut ca președintele interimar Marcel Ciolacu să facă un pas în spate și să nu candideze la șefia formațiunii la viitorul congres. Din PSD s-a vorbit despre trădare, mai ales că Ciolacu primise sprijinul multor ”grei”, precum și al multor organizații județene, chiar înainte ca pandemia să lovească epidemia.

Analistul politic Sarmiza Andronic a vorbit, marți, la Antena 3, despre trădările care au loc în PSD și a remarcat că PNL deține supremația în domeniu.

"Nu se pune problema "predării la cheie a PSD", așa cum spun unii. Oricum, cea mai mare trădare din politica românească a făcut-o PNL, abandonându-și doctrina și istoria și predând tot PDL-ului. Ce se întâmplă acum în PSD este absolut normal, fiecare grup susținând un lider. Așa cum se întâmplă în asemenea cazuri, totul se joacă și se negociază până în ultimul moment.", a spus Sarmiza Andronic.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.