Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic: PLUS a preluat USR-ul. Cioloș își impune oamenii și agenda pas cu pas în guvernare și în alianța cu oamenii lui Barna

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Analistul politic Sarmiza Andronic e de părere că omul forte al actualei guvernări este europarlamentarul Dacian Cioloș, președintele PLUS. Ea a arătat că cele mai influente poziții sunt ocupate de oamenii din PLUS, iar cele care au revenit USR sunt ocupate tot de oameni pro-Cioloș.

"Astazi, PLUS conduce Romania. Este mai puternic decat USR si PNL. Sigur, adevarata valoare a ministrilor acestui partid se vede de cand si-au preluat portofoliile. Dar, desi controversati, indiferent de cate gafe fac, indiferent ca isi contrazic sau nu partenerii, indiferent de cat de mult ne costa pe noi incompetenta lor, ei raman neclintiti pe scaune. Amintesc doar trei persoane care sunt PLUS in acest moment: Anca Dragu - al doilea om in stat, presedintele Senatului, Alin Stoica, prefectul Bucurestiului si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii. Ei nu sunt USR-PLUS, ei sunt PLUS si atat.  Bine, si ministrii USR sunt oamenii lui Dacian Ciolos, iar in interiorul USR acest lucru e cunoscut. Asadar, avem un partid conducator, de neclintit, de neatins - PLUS si o persoana mai puternica si mai influenta decat presedintii celor foua partide (USR si PNL) - Dacian Ciolos.", a spus Sarmiza Andronic la Realitatea Plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.