Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic: 'PNL are o nouă problemă de credibilitate și situația e foarte jenantă pentru ei cu aceste racolări'

rptv.ro
Sarmiza Andronic

PNL face racolări pentru majoritate, fără să-i pese cine sunt oamenii pe care îi transferă de la PSD, ceea ce pune partidul într-o situaţie jenantă. Este opinia Sarmizei Andronic, analist politic, cea care remarcă faptul că PNL este într-o criză de credibilitate, iar pentru PSD plecările pot reprezenta o necesară cernere.

"Orice spune PNL nu este credibil și asta pentru că nu se poate uita prea ușor felul în care PNL cataloga, fără nicio excepție, membrii PSD. Eu nu știu dacă nu cumva e mai bine că se cerne PSD, având în vedere că se dorește o restructurare. Parlamenatarii care pleacă sunt doar niște nume, nu reprezintă nimic în politica românească.

PNL vrea numărul de parlamentari pentru majoritate. Nu refuză pe nimeni. Nu i-am auzit spunând 'pe X nu-l primim pentru că nu a făcut nimic notabil sau e imoral'. Nu, ei primesc pe oricine, pentru că setea de putere e foarte mare.. PNL are o nouă problemă de credibilitate și situația e foarte jenantă pentru ei cu aceste racolări", a declarat Sarmiza Andronic la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.